Master in Systemic Constellations

Herken je dit?

We weten waar je het over hebt!

Al snel merkten we ook dat gesprekstherapie of coachende vaardigheden niet volstonden om echt te komen tot de kern van de zaak. Het gaat om kwetsuren. Vroeg-kinderlijke imprints. Het gaat om overtuigingen, waarden en normen, rauwe emotie en gemis dat al jaren, vaak generaties lang, worden doorgegeven. Telkens een beetje anders gekneed, maar toch telkens met een grote impact voor de ontvangers, de kinderen.

Om door te breken tot die allerdiepste laag, tot de laag van de ziel, is er meer nodig dan wat een gewone coachopleiding je te bieden heeft. Het vraagt voor een bereidheid om naar jezelf te kijken en je eigen systeem van herkomst onder de loep te nemen. Het vraagt je om al je maskers af te nemen en te kijken wie er onder schuilt. Het vraagt je om al je eigen overtuigingen en verstrikkingen door- en door te leren kennen en er mee te leren omgaan.

We weten waar je het over hebt. Want jij bent, net als wij, gebeten door persoonlijke ontwikkeling. Naar de kern gaan, naar de diepte gaan, is voor jou als zwemmen in een bad vol prachtige inzichten en aha-momenten.

Deze opleiding is voor jou, als je jezelf, je systeem van herkomst en je eigen coachnde vaardigheden naar een ongekend niveau wil tillen. Als je echt wil werken om de allerdiepste lagen van de mens: de ziel.

Deze opleiding is geschikt voor

  • mensen die bereid zijn zichzelf een spiegel voor te houden en in de ogen te kijken van diegene die ze daar zien staan.
  • mannen en vrouwen die de kracht van Systemisch werk willen ervaren in hun dagelijks leven, hun professionele carrière en in hun bril om naar het verleden, heden en de toekomst te kijken.
  • coaches en niet-coaches die interesse hebben binnen het systemisch werk en opstellingen begeleiden binnen zowel organisaties als familiesystemen.

Check wat dit voor jou betekent

1

Download onze brochure

2

Boek een gratis kennismaking

3

Download jouw inschrijving

Gratis kennismaking