Onze huisfilosofie is gebaseerd op

Ubuntu

Ubuntu is een Zuid-Afrikaanse ethische of humanistische filosofie, uitgesproken als oe-BOEN-toe, uit het zuidelijke deel van Afrika en draait om toewijding in het geven en nemen. Vrij vertaald betekent het “Ik ben omdat wij zijn”.

Iemand met geloof in Ubuntu staat open, en is toegankelijk voor anderen, wijdt zich aan anderen, voelt zich niet bedreigd door het kunnen van anderen omdat hij of zij genoeg zelfvertrouwen put, uit de wetenschap dat hij of zij onderdeel is van een groter geheel.

ik ben omdat wij zijn

Als opleidingscentrum willen we een verschil maken in onze manier van kijken naar elkaar en onze onderlinge relaties. Net omdat we een systemisch instituut zijn, vinden we het belangrijk dat systeem zo zuiver mogelijk te houden. Bij The Changemakers Academy staat ‘wij’ centraal.

Elk van ons heeft een ongelofelijke superkracht in te brengen in een groep en die kracht is onbetaalbaar. Door vanaf de eerste ontmoeting in te zetten op het ‘wij-gevoel’ van de groep, werken we actief aan een veilig klimaat waarbinnen geen concurrenten, maar wel collega’s worden opgeleid die op elkaar kunnen bouwen en steunen indien het nodig is.

Claim nu je EARLY BIRD korting voor onze opleiding

MASTER IN SYSTEMIC CONSTELLATIONS

Krijg tot €400 korting en claim je plek voor €3599 ipv €3999!