Samenwerken

Samenwerken met The Changemakers Academy

We geloven, als Systemisch instituut, in de kracht van ieders goud. Als het systeem rust ervaart, kan de verbinding tussen mensen gezamenlijke en duurzame groei mogelijk maken.

Dit vraagt best wat innerlijk werk van elk individu, en dit vanuit de juiste plek binnen het systeem.

We willen maar al te graag van The Changemakers Academy een plek maken waar talentvolle mensen met passie voor het menselijke bewuste- en onderbewuste deel kunnen uitmaken van ons team.

We geloven in vrijheid

Als zelfstandige ondernemer heb je de vrijheid om jouw goud neer te zetten en vorm te geven zoals jij dat zelf wenst, binnen The Changemakers Academy.

We geloven in verantwoordelijkheid

The Changemakers Academy staat voor kwaliteit en heeft daar duidelijke kernwaarden voor uitgekozen. We dragen integriteit en menselijkheid hoog in het vaandel. Elke medewerker van The Changemakers Academy wordt dan ook uitgenodigd om onze ethische code te ondertekenen en uit te dragen.

We geloven in levenslang leren

Als opleidingsinstituut geloven we in het belang van levenslang leren en blijven ontwikkelen. We geloven erin dat ieder van ons, die bezig is met persoonlijke groei, de plicht heeft zich blijvend te ontplooien en zichzelf blijvend te stretchen naar nieuwe mogelijkheden en inzichten.

Contactformulier

NEW MINI COURSE - ONLY €14.99

SYSTEMISCH COACHEN VOOR DUMMIES

Een mini-course die je de basis leert binnen Systemisch Coachen

Inclusief levenslange replay & waardevol eBook (25p)!