Intervisies

Als coach kan de wereld soms klein worden. Je hebt nood aan een collega, een luisterend oor, herkenning. Misschien zit je met een vraag, loop je ergens tegenaan? Misschien heb je nood aan feedback of een ruggensteuntje?

Hoe dan ook… Wij geloven, bij The Changemakers Academy, dat alles begint bij in verbinding gaan met de ander en op die manier samen tot duurzame groei komen. Als we allemaal onszelf kwetsbaar opstellen en ons goud durven tonen aan de ander, kunnen we er samen een schitterend geheel van maken.

Wat kan je verwachten?

Tijdens opleidingsdagen ontstaat er vaak een hechte band met je collega’s. Je huilt, lacht en deelt heel wat samen. Nadien ben je als coach vaak alleen. Ondernemen lijkt soms op een solo-bezigheid, en dat is jammer.

Vanaf nu organiseren we daarom tweemaandelijks een intensief intervisiemoment, specifiek voor coaches. Tijdens deze samenkomst staat er maar één ding centraal: samen mogen groeien in alle veiligheid.

Er is ruimte voor oefening, om te delen, om iets uit te proberen. Er is ruimte om te netwerken, om thuis te komen. Nadien sluiten we af met een gezellige lunch en ga jij naar huis als je er klaar voor bent.

Praktisch

Data online vanaf september 2022
Telkens vanaf 9u30 – 12u30
Lunch vanaf 12u30
Prijs inclusief lunch €135 excl. BTW

NEW MINI COURSE - ONLY €14.99

SYSTEMISCH COACHEN VOOR DUMMIES

Een mini-course die je de basis leert binnen Systemisch Coachen

Inclusief levenslange replay & waardevol eBook (25p)!