Mentor gesprekken

voor ondernemers

Mentor gesprekken

voor ondernemers

Je droomt van je eigen zaak? En toch, toch neem je je plek niet in, in het ondernemerslandschap.

Je hebt een eigen bedrijf, maar het loopt niet zoals je zou willen. Je bent bang om jezelf echt te tonen zoals je bent.

Je worstelt met je overtuigingen en angsten en zet je zelf telkens opnieuw vast.

Je kijkt op naar je grote voorbeelden en denkt…. “Wauw, had ik dat lef ook maar!”.

Herken je deze?

I feel you

Als ondernemer ben je nog altijd ook mens. Dat mens-zijn weerspiegelt zich in jouw onderneming. Je kinderlijke overtuigingen, angsten en belemmeringen komen ook vandaag, in je volwassen-leven terug.

Wat we gaan doen?

Samen gaan we werken aan de essentie van dit hele gedoe… Jouw essentie dus.

Oké, het lijkt over je bedrijf te gaan… Maar naast ondernemer ben je vooral een mens. Dat mens-zijn weerspiegelt zich in je onderneming. Jouw kinderlijke overtugingen, angsten en belemmeringen komen hier, vandaag, kei-hard tevoorschijn.

Tijdens een sessie van 3 uur gaan we aan de slag met jouw systeem van herkomst en leggen we de link naar jouw onderneming.

  • Plek innemen.
  • Succes nemen.
  • Geld toelaten.
  • Eigenaarschap nemen.
  • Schuld dragen.

Allemaal zaken die hier aan bod komen.

Wat levert jou dit op?

Om te beginnen, alles begint en eindigt bij jou. Dat jij deze pagina nu leest is een eerste stap in het verantwoordelijkheid-opnemen van jouw bedrijf. Hoe jouw reis zal verlopen, is onvoorspelbaar, maar jij bent wél de piloot.

Door een systemische reis in het ondernemen- én mens-zijn te maken, leer je hoe het voelt om op je eigen plek te staan. Dan weet je, vanuit volle vertrouwen, dít is mijn verhaal dít is mijn waarheid. En yes, dan ben je klaar om in volle vaart vooruit te gaan.

The sky is the limit

Als jij op je plek staat en niet meer wordt tegengehouden door andermans overtuigingen krijg je zicht op het potentieel dat je bezit, waarvan je -echt waar- op dit moment géén idee hebt.

Terug naar het oeroude ‘voelen’

Je zal de zogenaamde red flags leren herkennen bij jezelf. Je leert terug te landen in je lijf, weet wanneer iets uit jezelf komt of wanneer je op overlevingsmodus functioneert. Je voelt het, vanuit je eigen lijf.

Ciao keuzestress!

Je weet waarom je iets doet en laat je niet meer beperken door allerlei overtuigingen. Je keuzes komen 100% vanuit jezelf en je bent ook bereid om de consequenties op te nemen. De beslissingen die je zal nemen, liggen volledig in de lijn met wie je bent als mens. Je vertrouwt op jezelf.

Het gaat je goed!

Je durft het te laten goed gaan met je. Je wéét dat je het goed mag hebben, zonder te kijken naar hoe het met anderen rondom je gaat. Jouw succes nemen kan, zonder dat je je ‘schuldig’ voelt tegenover de ander. Je bent in staat ‘succes, geld en geluk’ te ontvangen.

Je kleine kind kijkt rustig mee

Jaloezie, angst, paniek, concurrente-issues? Ze nemen je niet langer mee op een trip doorheen het duister. Je krijgt grip op deze delen van jezelf en weet dat je innerlijke kind bepaalde zaken nog moeilijk te verteren vindt. Je kan ondernemen zonder je te laten sturen door je ego

Prijs

Prijs per afspraak €299 excl. BTW

NEW MINI COURSE - ONLY €14.99

SYSTEMISCH COACHEN VOOR DUMMIES

Een mini-course die je de basis leert binnen Systemisch Coachen

Inclusief levenslange replay & waardevol eBook (25p)!