The Experts

The Experts

The Changemakers Academy is een broeihaard voor persoonlijke groei.
Verschillende experts vinden er een plekje om hun stukje ‘goud’ in de wereld
te zetten.

expert-amy02

Als geboren ondernemer en rouwinspirator heb ik een grote voeling met alles wat er in een systeem van mensen gebeurt. Als expert wandel ik doorheen verscheidene opleidingen van The Changemakers Academy. Ondernemen, mensen begeleiden en inspireren, zijn zaken waar ik oprecht gelukkig van word.

Amy
Ik rouw
expert-hilde02

Zelf ben ik naast Master NLP ook ondernemerscoach bij Starterslabo en heb ik een eigen bedrijf Start2Grow. Als expert met starter-ondernemers loods in jou doorheen je business- en financieel plan tot jij de juiste balans gevonden hebt.

Hilde
Start2Grow
expert-katrien

Oostendse, maar uitgeweken naar Nederland. Als Master NLP en Master in Systemisch werk neem ik je graag mee doorheen allerlei opleidingen en familieopstellingen in The Changemakers Academy.

Katrien

Therapeutenpraktijk Katrien Messens

Richard-Post-NLP-trainer-coach

Mijn naam is Richard, ik ben eigenaar van Novalife NLP en zelf Internationaal gecertifieerd NLP -trainer met een vakexpertise van meer dan 16 jaar.
Ik word ongelofelijk gelukkig van anderen te mogen ondersteunen in hun groei- en leerproces.  Werken met mensen is de rode draad door heel mijn werkzame leven.

Richard

NOVALIFE NLP

expert-nathalie

Nederlandse met roots in Bonaire.  Trainer in Systemisch werk en daarnaast ook Master NLP, ademcoach en transpersoonlijke coach. Bewustwording en persoonlijke groei zitten in alles verweven, doorheen mijn ganse bestaan.
Je kan me vinden in de diverse opleidingen van The Changemakers Academy als expert.

Nathalie
Lucid Harmony
expert-stephanie

Als Systemisch kindercoach ben ik voornamelijk aan het werk met ouders en kinderen die te maken krijgen met echtscheidingen. Niet alleen het kind, maar de ouder zijn voor mij hier spilfiguren. Mijn missie is om kinderen en ouders veiligheid te laten ervaren, ook wanneer die er op het eerste zicht niet meer lijkt te zijn.

Stephanie
Zazie Kindercoaching
expert-tiny

Verbinding tussen vrouwen vind ik een van de schoonste zaken die er is. Mijn hart ligt in het werken met vrouwencirkels. Niet alleen geef ik les in het creëren van je eigen cirkel, maandelijk kan je ook een vrouwencirkel meemaken in The Changemakers Academy.

Tiny

Vrouwencirkels

expert-wendy

Als expert in verbinding en verkopen in de opleidingen help ik jou, als coach, met je marketingplan en communicatie helder te krijgen. Ik ondersteun je in het vinden van je ideale doelpubliek en de weg naar hen toe.

Wendy
Rebels & Heroes