Opleidingen op maat

Hebben jij, jouw organisatie of je onderwijsinstelling behoefte aan een teamcoaching / teambuilding afgestemd op jullie specifieke hulpvraag? Of zoek je specifieke begeleiding voor één of meerdere medewerkers? Dan staan wij, met ons expertiseteam van The Changemakers Academy graag voor je klaar!

Met onze jarenlange ervaring binnen de ondernemers- en de onderwijswereld verzorgen wij graag een aangepast en interactief leermoment met ruimte voor elke unieke deelnemer.

Dankzij onze expertise binnen de pedagogische wereld weten wij als geen ander hoe we een nascholing of vorming interactief en persoonlijk kunnen maken. In elke opleiding blijven wij het gedachtengoed ‘Ubuntu’ uitdragen.

Een opleiding bij The Changemakers Academy is een unieke ervaring. We beginnen altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Wat is jullie uitgezuiverde hulpvraag? Wat is het doel? Zowel op korte- als op lange termijn. Welke impact wil jij dat onze imput heeft op jouw systeem (of dat nu een bedrijf, een onderwijsinstelling of een andere groep mensen betreft).

  • Onze opleidingen zijn actieve doe-momenten.

  • Onze opleidingen zijn ervaringsgerichte leermomenten.
    Onze opleidingen zijn didactisch en pedagogisch steving onderbouwd.

  • Een opleiding samenstellen begint met een nieuwsgierig oriënterend gesprek.

  • Indien je wenst kan jouw team zich maximaal voorbereiden op de training dankzij een online leerplatform met voorbereidende oefeningen.

  • Nadien zijn we steeds bereikbaar voor nabesprekingen, verduidelijking of extra ondersteuning.

  • Door ons uiteenlopend team kunnen wij jouw opleiding en/of training compleet ‘kneden’ naar jouw wensen.

Onze systemische insteek en onze huisfilosofie ‘Ubuntu’ nemen we mee om de groepsdynamiek van jouw specifieke groep tot een optimaal leer- en leefklimaat te brengen. We maken ruimte voor het scheppen van veiligheid en openheid.

Op die manier wordt training een ongelofelijke intense menselijke ervaring waardoor je teamleden een diepgaande transformatie zullen kunnen ervaren.

Onze expertises bevinden zich voornamelijk op vlak van onderstaande thema’s:

Omgaan met weerstand bij kinderen, jongeren of volwassenen

Teamcoaching voor bedrijven en onderwijsinstellingen

Verbindend communiceren met volwassenen en/of kinderen

Coachende vaardigheden voor teamleiders en leerkrachten

NEW MINI COURSE - ONLY €14.99

SYSTEMISCH COACHEN VOOR DUMMIES

Een mini-course die je de basis leert binnen Systemisch Coachen

Inclusief levenslange replay & waardevol eBook (25p)!