Lieselotte

Mijn naam is Lieselotte

Hi! Fijn dat je hier bent! Ik ben de founder van The Changemakers Academy!

In de eerste plaats ben ik een vrouw van 34 jaar. Ik ben ook moeder, van vier kinderen die opgroeien in een samengesteld gezin. Het houdt me wakker en alert. Zonder een regelmatig potje aan zelfreflectie, zouden we hier verzuipen.

In mijn vorig leven was ik verliefd op lesgeven in Brussel. Van leerkracht tot directie, ik wilde alleen maar méér verschil maken. Al zo lang ik me kan herinneren, wil ik het anders doen en ben ik diegene die de bommen legt. Vroeger noemden ze mij het enfant terrible, vandaag luister ik liever naar authentieke inspirator.

Mijn diepste overtuiging is dat elke mens, elk kind, zichzelf mag zijn. Ik geloof dat we pas onszelf kunnen zijn, als we de denkkaders van ons systeem van herkomst willen en kunnen aankijken en ons zonder schaamte of schuldgevoel een eigen denkkader durven aanmeten.

Dan pas, als jij je plek neemt als authentieke mens, dan pas kunnen we écht connectie maken en diepe menselijke relaties aangaan met anderen.

In de zoektocht naar mezelf ontdekte ik de kracht van Systemisch gedachtegoed. Eindelijk ontdekte ik hoe krachtig ik zelf kon zijn, door stevig op mijn plek te staan. Schuld te nemen, verantwoordelijkheid te dragen.

Mijn persoonlijke stokpaardje is het onbespreekbare bespreekbaar maken.

Mensen zien, zonder oordeel, vind ik het schoonste wat er is.

Dan pas, wordt de essentie zichtbaar.

Wat je hier ook brengt… Welkom. Ik help je graag verder. Laten we spreken!

Liefs, 
Lieselotte

NEW MINI COURSE - ONLY €14.99

SYSTEMISCH COACHEN VOOR DUMMIES

Een mini-course die je de basis leert binnen Systemisch Coachen

Inclusief levenslange replay & waardevol eBook (25p)!