Familieopstellingen

Wanneer je een familieopstelling doet, werk je met jouw familiedynamieken en ga je kijken welke systemische wetten er niet werden nageleefd. In elke familie, in elk systeem, gelden immers bepaalde ‘wetten’ (ouder zorgt voor een kind, bijvoorbeeld).

Vanuit liefde voor het systeem zullen kinderen altijd proberen om de balans zo goed mogelijk te bewaren, zelfs al kost hen dat hun kindertijd. Zo gaan kinderen van depressieve ouders vaak de last ‘dragen’ die niet van hen is, al was het maar om de pijn van de ouder te verzachten.

Al deze kleine en grotere ‘dynamieken’ zorgen ervoor dat het systeem soms volledig in de knoop geraakt. Op latere, volwassen leeftijd, wordt dit moeilijk en zwaar om dragen.

Kernwaarden:

  • Kleine groepen tot maximaal 12 deelnemers
  • Veiligheid en kwetsbaarheid
  • Ubuntu

Herken je dit?

Alles begint en eindigt bij jou

Hoe ziet een familieopstellingsdag eruit?

Dat jij deze pagina nu leest is een eerste stap in het verantwoordelijkheid-opnemen van jouw bedrijf. Hoe jouw reis zal verlopen, is onvoorspelbaar, maar jij bent wél de piloot.

Door een systemische reis in het ondernemen- én mens-zijn te maken, leer je hoe het voelt om op je eigen plek te staan. Dan weet je, vanuit volle vertrouwen, dít is mijn verhaal dít is mijn waarheid. En yes, dan ben je klaar om in volle vaart vooruit te gaan.

Kom binnen en geniet van een kopje thee of koffie.

Je bent welkom, je mag hier landen. Dit draait echt om jou. Of je nu vraagsteller of representant bent, je bent hier en dat is waar het om gaat. Connecteer met anderen of met jezelf. Alles is toegestaan.

Een geschenk, een visualisatie

We starten altijd met een openingsmoment. Een oefening waarbij jij je plek leert nemen en ook onderzoekt wat dit betekent op vlak van je lot aankijken. We landen in ons lichaam door een prachtige visualisatieoefening. Je ervaart de kracht van je voorouderveld en komt echt in je kracht.

De familieopstellingen

Bij elke opstelling is er ruimte voor 3 vraagstellers. Of je nu vraagsteller bent, of repreentant, je zal geraakt worden tot in je diepste kern. De plek waar je zelf terecht komt bij anderen, zal je hoe dan ook herinneren aan de patronen in je eigen leven.

Afsluiting

Met een kort ritueel sluiten we de dag gezamelijk af en ga je vol verwondering weer naar huis.

Neem je plek!

Er is géén voorkennis vereist. Niet als vraagsteller, niet als representant. Je mag er gewoon zijn, zoals je bent. Vraagstellers krijgen vooraf een vragenlijst doorgemaild, die ze kunnen invullen, ter voorbereiding van hun opstelling.

Kosten:

  • €25 inclusief BTW als representant
  • €125 inclusief BTW als vraagsteller

Data:

  • 29 September 2023 om 19u 
  • 7 Oktober 2023 om 10u 
  • 12 November 2023 om 10u 
  • 17 December 2023 om 10u 

NEW MINI COURSE - ONLY €14.99

SYSTEMISCH COACHEN VOOR DUMMIES

Een mini-course die je de basis leert binnen Systemisch Coachen

Inclusief levenslange replay & waardevol eBook (25p)!