Wat anderen zeggen

Waarom The Changemakers Academy

We kiezen ervoor om veiligheid voorop te stellen, om die reden houden we onze testimonials anoniem. Uiteraard kan je steeds onze oud-studenten zelf aanspreken en vragen naar hun ervaringen. Hieronder vind je een greep uit de feedback die we mochten ontvangen. We staan steeds klaar om jouw vragen te beantwoorden.

De opleiding heeft mijn leven veranderd. Ik ken mezelf nu helemaal anders. Nu begrijp ik hoe het komt dat ik bepaalde zaken telkens zo aanpak. Ja, het was een beetje als een identiteitscrisis. Heftig. Maar het voelt zo juist!

De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik dichter dan ooit tot mezelf kom. De schuld trekt nog aan mij, heel mijn lichaam protesteert al weken. Ik weet dat ik enorm hard aan het werken ben en dat ik mezelf steeds duidelijker zie maar er zit veel weerstand om alle verantwoordelijkheden te durven nemen en dragen. Dankzij jullie vangnet voelt het ook oké. Dank je wel Amy & Lieselotte om me hierin te begeleiden!

Dankzij de opleiding sta ik momenteel al totaal anders in mijn werksituatie. Ik reageer anders, benader alles anders. Ik stel andere vragen en heb een verruimde blik. Ook al ben ik nu nog geen eigen praktijk begonnen, ik voel me een ander mens.

Dankzij Lieselotte en Amy, dankzij The Changemakers Academy, dankzij de groep heb ik eindelijk het gevoel dat ik mag zijn wie ik altijd ben geweest. Ik voel me hier zo thuis, zo dicht bij mezelf. Dat is zo waardevol geweest, over het hele verhaal.

Sinds de opleiding kan ik genieten van mezelf, van alleen zijn, van de stilte. Ik hoef niet meer ‘altijd bij anderen’ te zijn om mijn eigen waarde te zien. Ik ben nu eigenaar van mijn leven. Dat is onbetaalbaar.

Naarmate de opleiding vordert voel ik intern zoveel zaken bewegen. Het voelt aan alsof ik mezelf eindelijk kan bevrijden uit mijn eigen gevangenis.

Ik voel ook echt dat ik hier geboren ben zonder bestaansrecht, vanuit de onverwerkte rouw in mijn vrouwelijke lijn en ik heb mijn dochter ook niet welkom gegeten. Dat knaagt aan me, maar ik besef dat ik door aan mezelf te werken en deze opleiding te volgen, ik haar nu wel zal kunnen omhullen met een dekentje van warme liefde. Er wordt me zoveel duidelijk. Dankbaar. Ik kan nu kiezen om het anders te doen.

Het was niet wat ik ervan verwachtte, het was zo- en zoveel meer. Zoveel waardevolle input. Ik weet nu dat ik mensen kan begeleiden, ik weet wat ze doormaken, ik kan er nu echt staan. Daarvoor was dat anders, ik had geen idee wat een wereld er leefde in ons onderbewustzijn. Het voelt alsof ik in een andere dimensie leef.

De groep, de Ubuntu-filosofie, het wij-gevoel. De hele opleiding is ervan doordrongen en dat geeft een enorme veiligheid. Die had ik nooit ergens anders gevoeld. En zeggen dat we elkaar nog maar net kennen. Onvoorstelbaar hoe Amy en Lieselotte dat voor elkaar hebben gekregen.

NEW MINI COURSE - ONLY €14.99

SYSTEMISCH COACHEN VOOR DUMMIES

Een mini-course die je de basis leert binnen Systemisch Coachen

Inclusief levenslange replay & waardevol eBook (25p)!