Teamcoaching

voor bedrijven en onderwijsinstellingen

We kiezen niet altijd wie onze collega’s zijn. Daardoor krijg je groepen mensen die samen werken, zonder dat ze hier zelf ooit voor gekozen hebben. Mensen die, anders nooit met elkaar in contact zouden gaan. En nu, op dit moment, moeten deze mensen werken naar hetzelfde doel en delen ze verschillende momenten uit hun leven op dezelfde werkplek.

Logisch dat je hier en daar vuurwerk krijgt.

Een teamleider, een directie, een HR-verantwoordelijke, ze zijn allemaal zélf deel van het grotere systeem, en hebben daardoor niet altijd de mogelijkheid om écht vanuit een begeleidende rol naar het geheel te kijken. Snel is er sprake van kliekjes, achterklap en spanning.

Om die reden is het niet slecht dat een neutrale partij het licht kan werken op de ondergrondse, onbewuste dynamieken die spelen binnen een team. Want, als iedereen op de juiste plek staat, kan het weer stromen.

Onze kennis van NLP-technieken, systemisch werk en body and mind-language en teammanagement is een perfect aanknopingspunt om te kijken naar wat er onderliggend speelt bij de verschillende leden van het systeem. Samen met jou bekijken we hoe we de training of teambuilding kunnen aanpakken. In combinatie met sportieve of avontuurlijke activiteiten. Wij zorgen voor de inspirerende situaties, de observatie, de setting, de nabespreking en de ondersteuning.

Elk team is trouwens anders. We spelen dus vooral in op wat er leeft en nodig is. Onze inbreng heeft als doel: stroomlijnen, rust brengen, verstrikkingen zichtbaar maken en iedereen een juiste, passende, veilige plek geven.

Vrijblijvend contact

NEW MINI COURSE - ONLY €14.99

SYSTEMISCH COACHEN VOOR DUMMIES

Een mini-course die je de basis leert binnen Systemisch Coachen

Inclusief levenslange replay & waardevol eBook (25p)!