Nlp Practitioner & Systemisch Werk

Uniek concept in Vlaanderen & Nederland - In samenwerking met Novalife (NL)

Herken je dit?

Wij weten wat je bedoelt...

NLP is een fantastisch middel om aan bovenstaande vragen te werken. In combinatie met systemisch werk krijg je een echt totaalpakket. Onze 20 daagse NLP Practitioner opleiding aangevuld met systemisch werk is uniek in opzet, zowel in Vlaanderen als in Nederland.
Jouw persoonlijke (en professionele) ontwikkeling staat centraal in onze opleiding.

NLP én systemisch werk staan erom bekend om levensveranderende processen in gang te zetten. Meestal gaat groeien immers niet vanzelf. Innerlijke belemmeringen zitten nieuw gedrag vaak in de weg. Die belemmeringen gaan over jou, en ook over je systeem van herkomst. Het gaat’m over conditioneringen.

De vraag is, hoe kom je daar overheen?
Door tijd en energie te steken in jouw persoonlijke reis. Bewustwording is key.

Soms heb je daar hulp bij nodig. Door middel van opleidingen, trainingen en coaching begeleiden wij jou op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling zodat jij kan groeien als persoon.

Zo kan jij gaan leven vanuit je authentieke zelf, op een manier die bij jou past en waar jij gelukkig van wordt!

Jouw persoonlijke (en professionele) ontwikkeling staat centraal in onze opleiding.

Voor we is deze opleiding geschikt?

  • Om deel te nemen aan de NLP opleiding is geen vooropleiding of bepaald niveau vereist.
    Heb je er vragen over? Neem contact met ons op via telefoon of mail (zie contact). Je kunt ook een persoonlijk kennismakingsgesprek plannen via de kalendertool onderaan deze pagina. 
  • Je hoeft géén coach of therapeut te zijn om te starten! Dit is geen specifieke NLP coachopleiding, maar een volledige NLP Practitioner opleiding.
    Mensen met allerlei achtergronden, allerlei opleidingsniveaus en verschillende functies in uiteenlopende sectoren komen NLP bij ons leren.

    De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling, middels NLP. Juist de diversiteit in de groepen deelnemers vinden wij en onze deelnemers erg leuk. 

Check wat dit voor jou betekent

1

Download onze brochure

2

Boek een gratis kennismaking

3

Download jouw inschrijving

Gratis kennismaking